BEplus Alkmaar tegen stijgende energieprijzen!

01-11-2021 | BEplus Nieuws

Hoge gasprijzen? BEplus Alkmaar helpt Alkmaarse ondernemers met verduurzamen en de noodzakelijke energietransitie, Daarvoor regelen wij voor u onder meer: subsidies, energielevering tegen de scherpste prijzen en collectieve inkoop van zonnepanelen.

Lees verder

Ook subsidie voor duurzaamheidsadvies via EPA

23-08-2021 | Nieuws

Dankzij een nieuwe subsidie verdient u uw investering in het verduurzamen van uw bedrijf nog sneller terug. Dat komt omdat u, bovenop andere subsidies, nu ook een groot deel van de advieskosten kunt terugkrijgen. EPA regelt het hele traject.

Lees verder

Pot met vijf miljard subsidie gaat in september weer (kort) open

28-06-2021 | BEplus Nieuws

De vernieuwde SDE++ stimuleert het reduceren van CO2 in de volle breedte en dat biedt nog meer mogelijkheden op subsidie. EPA ondersteunt in het kader van BE+ (Bedrijventerreinen Energiepositief) ondernemers bij de energietransitie. EPA helpt u verder.

Lees verder

Nieuwe provinciale ‘buren’ subsidie beschikbaar via Energie Platform regio Alkmaar (EPA)

28-05-2021 | Nieuws

De provincie Noord-Holland doet een flinke duit in het zakje om bedrijventerreinen te helpen de CO2-uitstoot te verminderen, met een nieuwe 'buren'subsidie. Samenwerkingsverbanden vanaf d3bedrijven komen er voor in aanmerking. EPA helpt u daarbij op weg.

Lees verder

Prettige feestdagen en veel (duurzame) energie in het nieuwe jaar

21-12-2020 | Geen categorie Nieuws

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. We kijken terug op een bewogen jaar. Met elkaar slaagden slaagden we erin door te werken aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. En daar gaan we volgend jaar met nog meer energie mee door.

Lees verder

Nieuwsflits: subsidiepot opent 24 november!

17-11-2020 | Nieuws

Wees er snel bij met uw investering in duurzame energie via collectieve inkoop: nieuwe subsidiepot SDE++ voor grootverbruikers opent op 24 november! Er is € 5 miljard beschikbaar. Let op: de sluiting is al 17 december. Neem vandaag nog contact op!

Lees verder