EPA Energiescan

Wist u dat een doorsnee MKB-bedrijf gemiddeld 19% energie kan besparen? Een investering die zich binnen twee jaar terugverdient in duurzaam rendement! Hoeveel kan dat u opleveren? De EPA-energiescan geeft u objectief advies over besparingsmogelijkheden. De scan wordt tegen een scherp no-profit uitgevoerd. Wij zijn er voor u en hebben geen winstoogmerk.

De EPA-energiescan levert u veel op, namelijk:

  • inzicht hoeveel u op uw stroom- en gasverbruik kunt besparen;
  • advies met concrete en uitvoerbare mogelijkheden tot energiebesparing. U bepaalt uiteraard zelf met welke geschikte leveranciers u in zee gaat. Die gaan dat voor u realiseren;
  • advies over concrete en uitvoerbare mogelijkheden om zelf energie op te wekken met daarbij een overzicht van geschikte leveranciers die dat voor u kunnen realiseren;
  • inzicht in subsidie- en/of financieringsmogelijkheden.

Met de resultaten en de conclusies uit de energiescan toont de EPA-adviseur aan welke investeringen u het meeste opleveren. Voor de uitvoering kunt u een beroep doen op de betrouwbare partners van EPA en ons projectteam van BEplus.

Het ledentarief voor de energiescan is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Dit bedrag ligt tussen de € 300 en € 1.250 (ex. BTW).

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van de EPA-energiescan? Meldt u dan aan via info@epalkmaar.nl of klik op onderstaande knop en vul ons contactformulier in. Eén van onze specialisten neemt contact met u op voor een aanbieding op maat.