Bespaar op energierekening én uw investering

Collectieve inkoop zonnepanelen: doorlopende acties

Wat zou het fantastisch zijn als er straks ook op dit bedrijventerreinen meer energie wordt opgewekt dan verbruikt. Dat is goed voor het klimaat en tegelijkertijd voor uw portemonnee. U kunt deze ambitie helpen waar te maken door mee te doen aan het project BEplus. Daarmee kunnen we als bedrijfsleven koploper in energiebesparing worden. Positieve energie met minder kosten; daar worden we allemaal beter van!

Het kan! Want met steun van de gemeente Alkmaar, de provincie Noord-Holland en alle vertegenwoordigende ondernemersorganisaties is BEplus  inmiddels al een eind op weg. Er wordt al veel geld en energie bespaard. Het succes is aanleiding om de gezamenlijke inkoopactie uit te breiden naar alle bedrijventerreinen in Alkmaar en daarna in de regio Groot Alkmaar.

Door met nog meer bedrijven samen zonnepanelen in te kopen wordt het individuele voordeel op de investering alleen maar groter! Wilt of kunt u niet zelf financieren? Wij vinden samen een oplossing waarmee u direct profiteert van een lagere energierekening!

Als u meer wilt weten – ook over andere energiebesparende maatregelen – kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: info@epalkmaar.nl of bel  072 511 0327 BEplus/EPA is een initiatief zonder winstoogmerk, van en voor de Alkmaar ondernemers zelf.  Er worden regelmatig collectieve inkoopacties gehouden: u kunt (ook als buiten Alkmaar bent gevestigd) op ieder moment informeren naar de mogelijkheden om mee te doen!