Pot met vijf miljard subsidie gaat in september weer (kort) open

Zorg dat u op tijd bent! 

Gaat u hernieuwbare energie produceren of CO2-verminderende technieken toepassen en heeft u een grootgebruikaansluiting, dan komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). De pot met vijf miljard gaat weer open van 21 september tot 30 oktober. Het zaak deze kans niet te missen en er op tijd bij te zijn.

De vernieuwde SDE++ stimuleert het reduceren van CO2 in de volle breedte en dat biedt nog meer mogelijkheden op subsidie. EPA ondersteunt in het kader van BE+ (Bedrijventerreinen Energiepositief) ondernemers bij de energietransitie. Doel is op bedrijventerreinen meer energie op te wekken dat er wordt verbruikt.

 

Wij regelen de aanvraag voor u en kunnen desgewenst u alles, tot aan de oplevering van de zonnepanelen, uit handen laten nemen.

Met negatieve rente op spaargeld, springen zonnepanelen eruit als het gaat om rendement op de investering. Met de SDE++-subsidie is dat al gauw bijna 15% . Extra rendabel wordt de investering als de installatie collectief wordt ingekocht waardoor de kosten naar beneden gaan. Met ondersteuning van het bedrijfsleven in de regio Alkmaar en de gemeenten, vindt er momenteel een nieuwe collectieve subsidie-aanvraagronde plaats via het Energie Platform regio Alkmaar plaats.

Hoe doet u mee?

Dat is heel eenvoudig. Mail ons en wij vertellen u de mogelijkheden. Mail naar: info@epalkmaar.nl Bellen kan ook tijdens kantoortijden: 072 – 511 0327.

Terug naar nieuwsoverzicht.