Prettige feestdagen en veel (duurzame) energie in het nieuwe jaar

We kijken terug op een bewogen jaar. Met elkaar slaagden slaagden we erin door te werken aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. En daar gaan we volgend jaar met nog meer energie mee door.

Voor nu wensen wij u alvast warme feestdagen!

EPA is  er van en vóór bedrijven in de regio groot Alkmaar (vooral het MKB). Voor het verduurzamen van het bedrijfsleven is  EPA de uitvoerder van het verduurzamen van het bedrijfsleven in  de regio. Dat doen we samen met ECWF, onze partner in West-Friesland. Want samen kunnen we meer dan alleen. De energiecombinatie kiest bij de dienstverlening voor partners/leveranciers uit de regio die aantoonbaar op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend.

Sint out, kerst in: 16 plekken om je kerstboom te kopen - Tilburg.com