Zomerbericht: maak kans op gratis energiescan

Vul direct de vragenlijst in en maak kans op gratis energiescan!

De corona-pandemie en de noodzakelijke maatregelen raken ons allemaal. In dit zomerbericht wensen wij u nogmaals alle sterkte toe.  BEplus Alkmaar staat gelukkig, met Boekelermeer/Alkmaar Energiepositief, collectieve inkoop en energielevering, nog steeds voor u klaar om te helpen met besparen op- en verduurzamen van uw energieverbruik. Misschien heeft u juist nu behoefte om even te praten over wat verstandig is of niet: wij staan voor u klaar. U kunt ons (en daarmee uzelf) helpen onze dienstverlening te verbeteren door even een paar vragen te beantwoorden. U maakt kans op een gratis energiescan! 

Een lichtpuntje is zeker dat de energieprijzen dalen en dit daarom het ideale moment is om over te stappen op een andere energieleverancier. Want dat is BEplus Alkmaar ook. U heeft nu mogelijk ook meer tijd om dit regelen en daarmee te investeren in structurele verlaging van uw kosten.

Het werk gaat gewoon door!

Renses Go Green
Deze zonnestroominstallatie werd mei 2020 opgeleverd bij Renses Go Green . De installatie levert jaarlijks met 262 panelen ca. 73.000 kWh. Renses Go Green in Alkmaar is specialist in elektrische en hybride auto’s.

De omvormers van de zonnestroominstallatie die mei 2020 werden opgeleverd bij Koks. De installatie levert  jaarlijks met 864 panelen ca. 233.000 kWh. aan stroom.

 

 

Laagste energietarieven zonder vaste contracten 

BEplus levert stroom en gas zonder vaste contracten, opzegtermijn en -boetes. Omdat wij voor u inkopen op de dagmarkt zijn de laagst mogelijke tarieven gegarandeerd. En omdat u op ieder moment kunt opzeggen weet u meteen zeker dat we elke dag tot het uiterste voor u gaan. BEplus Alkmaar is namelijk dé energieleverancier van de ondernemers in de regio Alkmaar zelf. Stuur ons een mailtje en wij regelen uw overstap of rekenen eerst voor u uit hoeveel kun Alkmaar blijft de volledige dienstverlening uitvoeren met inachtneming van alle door het RIVM voorschreven preventieve maatregelen:

  • de collectieve inkoopactie van zonnepanelen, waardoor u extra bespaart, gaat gewoon door;
  • onze specialisten kunnen binnen uw bedrijf nog steeds een zonne- of volledige energiescan uitvoeren;
  • het installeren van zonnepanelen gaat gewoon door (Hierbij ook weer een update van gerealiseerde projecten);
  • advisering over en uitvoering van duurzaamheidsprojecten, inclusief het volledig verzorgen van de subsidieaanvragen.

Verduurzamen zonder zelf investeren? Meld u vast aan!

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu liever niet zelf niet investeert in b.v. zonnepanelen. Maar u wilt wél lagere energielasten. Daarover zijn wij nu in gesprek met gemeenten en banken. Meld u nu vast aan zodat wij u meteen van dienst kunnen zijn. Mail “profiteren zonder investeren” met uw gegevens naar: info@beplus.nl en wij vertellen u op basis van uw wensen meer over uw mogelijkheden voor lagere energielasten.

Vragenlijst

Om de toekomstige activiteiten van BEplus Alkmaar nog beter op de wensen van ondernemers aan te sluiten, willen wij ondernemers op de bedrijventerreinen in de regio Alkmaar vragen om de digitale vragenlijst in te vullen. Het zijn maximaal 8 vragen en neemt in totaal nog geen 5 minuten in uw tijd in beslag. De vragenlijst vindt via deze link. Invullen kan indien gewenst anoniem. Laat uw e-mailadres achter om kans te maken op een gratis energiescan die u inzicht geeft in hoeveel geld u kant besparen.

Over BEplus Alkmaar

Bedrijventerreinen Energiepositief Alkmaar (BEplus Alkmaar) is opgericht door Ondernemend Regio Alkmaar i.s.m. het Energie Platform regio Alkmaar (EPA) en ondersteund door Duurzaam Alkmaar, het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de Provincie Noord-Holland met als doel het bedrijfsleven te ondersteunen bij het benutten van de kansen die de energietransitie hen biedt.