Voorjaarsbericht: Juist nu besparen en verduurzamen

De corona-pandemie en de noodzakelijke maatregelen raken ons allemaal. In dit voorjaarsbericht wensen wij u daarom om te beginnen daarmee alle sterkte. EPA en onze projecten als Boekelermeer/Alkmaar Energiepositief staan gelukkig nog steeds voor u klaar om te helpen met besparen en verduurzamen. Juist nu! Misschien heeft u juist nu behoefte om even te praten over wat verstandig is of niet: wij staan voor u klaar.

Een lichtpuntje is misschien dat de energieprijzen dalen en dit daarom het ideale moment is om over te stappen op een andere energieleverancier. Want dat is uw eigen EPA ook. U heeft nu mogelijk ook meer tijd om dit regelen en daarmee te investeren in structurele verlaging van uw kosten.

Wij leveren stroom en gas zonder vaste contracten, opzegtermijn en -boetes. Dat doen wij met gelijkwaardige en plezierige samenwerking tegen de laagste tarieven. En omdat u op ieder moment kunt opzeggen weet u meteen zeker dat we elke dag tot het uiterste voor u gaan. EPA is namelijk dé energieleverancier van de ondernemers in de regio Alkmaar zelf. Stuur ons een mailtje en wij regelen uw overstap of rekenen eerst voor u uit hoeveel kunt besparen.

EPA kan de volledige dienstverlening blijven uitvoeren met inachtneming van alle door het RIVM voorschreven preventieve maatregelen:

  • de collectieve inkoopactie van zonnepanelen, waardoor u extra bespaart, gaat gewoon door;
  • onze specialisten kunnen binnen uw bedrijf nog steeds een zonne- of volledige energiescan uitvoeren;
  • het installeren van zonnepanelen gaat gewoon door (binnenkort weer een update van gerealiseerde projecten);
  • advisering over en uitvoering van duurzaamheidsprojecten, inclusief het volledig verzorgen van de subsidieaanvragen.

Financiering van uw duurzaamheidsinvesteringen

Met de  gemeenten en de banken zijn wij aan het bespreken hoe we onze financieringsmogelijkheden kunnen uitbreiden op een manier dat u hier niet direct geld in hoeft te stoppen. EPA blijft  dan eigenaar van de installatie tot u deze over kunt nemen. U profiteert zonder eigen geld in te brengen direct van een lagere energierekening. Bel ons gerust als u meer wilt weten over uw mogelijkheden: 072 511 0327 of mail: info@epalkmaar.nl 

Samengevat

EPA is en blijft voor u volop in bedrijf. Juist nu staan wij meer dan ooit graag voor u klaar. Doe uzelf niet tekort door niet te bellen of te mailen.

Verduurzamen zonder investering? Meld u vast aan!

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu liever niet zelf niet investeert in zonnepanelen. Maar u wilt wél lagere energielasten. Daarover zijn wij nu in gesprek met gemeenten en banken. Meld u nu vast aan zodat wij u meteen van dienst kunnen zijn. Mail “profiteren zonder investeren” met uw gegevens naar: info@epalkmaar.nl en wij vertellen u op basis van uw wensen meer over uw mogelijkheden voor lagere energielasten.

Het werk gaat gewoon door!

Het werk van onze combinatie (ECWF – EPA – EPNH) gaat gewoon door.

Op de foto de zonnestroominstallatie die mei 2020 wordt opgeleverd bij de timmerfabriek Tegon in Wieringerwerf: 896 panelen met een totale productie van ca. 250.000 kWh per jaar.