Doorbraak: terugverdientijd zonnepanelen onder vijf jaar

EPA doet het projectmanagement van Boekelermeer Energiepositief (BE+). Woensdag 9 januari werd een doorbraak voor de collectieve inkoop van zonnepanelen bekend gemaakt. Door gezamenlijk in te kopen daalt de terugverdientijd van de investering in zonnepanelen naar minder dan vijf jaar. “Een spectaculaire prijsdoorbraak! Ondernemers zijn nu echt een dief van hun eigen portemonnee als ze niet verduurzamen”, stelt Gerard Fit namens Boekelermeer Energiepositief.

 
Het nieuws over de spectaculaire prijsdoorbraak kregen enkele tientallen geïnteresseerde ondernemers te horen tijdens een even energieke als geanimeerde ontbijtbijeenkomst van Boekelermeer Energiepositief (BE+). Het hele artikel over de succesvolle collectieve inkoop van zonnepanelen leest u hier.