Onze partners

Elektropartners

Kennis. Kunde. Kwaliteit.

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 50 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren. Elektropartners ontwerpt, adviseert en installeert licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen.

Elektropartners, elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in ontwerp, installatie en beheer van o.a. licht- en krachtinstallaties. Onze bewezen kwaliteit vindt u in de bouw, industrie, bij instellingen en bedrijven

Van energiebesparing maken wij bij Elektropartners een uitdaging. Wij zijn aangesloten bij e.nu, bedrijven die er gezamenlijk voor zorgen dat u in alle mogelijke opzichten energie bespaart. Elektropartners is, sinds de introductie in Nederland, ook gespecialiseerd in installatie volgens het ‘Domotica’ principe. In een woning of gebouw uitgerust met deze techniek worden alle elektronische toepassingen gekoppeld en kan de gebruiker vanuit elke plek of op afstand het totale systeem bedienen.
Betrek Elektropartners bij uw nieuwbouw, verbouw en renovaties. Met alle vakpapieren op zak bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kwaliteit!
De materialen en apparatuur die Elektropartners adviseert en installeert in haar werken, voldoen altijd aan de allerlaatste eisen die worden gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Bezoekadres:
Newtonstraat 5, 1704 SB Heerhugowaard
Telefoon:
072 – 571 51 41
Elektropartners